Firmafestlokaler med plads til 60 gæster

Lej lokaler til din firmafest hos os

Skal du holde sommerfest, julefrokost eller måske et jubilæum i din virksomhed, og leder du i den forbindelse efter store festlokaler til afholdelsen af festen? Så besøg os hos Aarhus Snooker & Pool. Vi har store firmafestlokaler, der kan rumme helt op til 60 personer, og med en central beliggenhed i Risskov er vi et oplagt valg, hvis du og dine medarbejdere for eksempel kommer fra Lystrup, Skødstrup eller resten af Århus og omegn.

Du kan leje vores firmafestlokaler med eller uden mad

Det er helt op til dig, om du ønsker at leje vores lokaler til fest med eller uden mad. Hvis du vælger at leje vores firmafestlokaler med mad inkluderet, så sørger vi for, at du og dine medarbejdere får serveret en lækker og velsmagende buffet. Her vil der være mange forskellige retter, så der er noget for enhver smag.

Vores buffet kan vælges med fri øl, vin og vand til skarpe priser, men foretrækker du en buffet uden fri bar til din firmafest, så er der også mulighed for det.

Vi byder på hyggeligt personale og en afslappet stemning

Når du vælger vores firmafestlokaler til dit arrangement, så kan du altid forvente at afholde din fest i flotte lokaler, hvor der er en afslappet stemning, og hvor vores hyggelige personale sørger for, at både du og dit selskab har det godt under hele festen og ikke mangler noget.

Kontakt os for leje af vores lokaler til fest

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder for leje af festlokale gennem os enten med eller uden buffet og fri bar inkluderet. Har du nogle spørgsmål omkring vores firmafestlokaler eller vores faciliteter, eller kunne du tænke dig at få beregnet en billig pris på afholdelse af dit arrangement hos os, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at booke tid?​

Du er altid velkommen til at kontakte os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Besøg vores poolbar – vi er bestemt et besøg værd

Uanset om du er til seriøs snooker, du skal varme op til en fest eller bare godt kunne tænke dig en hyggelig aften med dine venner, så er vores poolbar et besøg værd.

Med vores næsten 1.000 kvadratmeter store lokaler har vi alle de faciliteter, som en vaskeægte pool- og billiardbar bør have og meget mere til.

Du er velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores poolbar, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores faciliteter, priser eller lignende.

Se flere anmeldelser på Google

"Vildt godt sted"

Det er bare et vildt godt sted. Pool borene er fantastiske og tjenerne er vildt søde.

William JD

"En vidunderlig perle"

En vidunderlig perle i Risskov. Lækker musik, god stemning og kolde cocio'er. Kan varmt anbefale dette sted.

Johannes Axelsen

"5 stjerner herfra"

Pool, Snooker, storskærm til sportsbegivenheder. Høflig og god service i baren der i øvrigt har et flot udvalg af drikkevarer med og uden alkohol. 5 stjerner herfra.

Michael

"Gode faciliteter"

Vi har holdt firma arrangement med Nymann Autoparts. Vi var tyve mand. God betjening, gode lokaler. Gode faciliteter med både storskærm, pool, snooker, keglebilliard. Bordfodbold, dart.

Michael Kruse

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at booke tid?

Du er altid velkommen til at kontakte os

Aarhus Snooker & Pool ApS

Ravnsøvej 40F, 1, 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

CVR: 38342517

Kontakt os

Telefon: 22 53 22 99

aarhussnooker@gmail.com

Åbningstider

Mandag - onsdag: 17:00 - 23:00

Torsdag: kl. 17.00 - 00.00

Fredag - lørdag: 14:00 - 02:00

Søndag: 14:00 - 22.00