Polterabend med masser af underholdning, god mad og hygge

Lej lokaler til polterabend hos os

Skal du arrangere en polterabend, og leder du efter de helt perfekt lokaler, hvor der både er mulighed for masser af god underholdning, velsmagende mad og en hyggelig stemning? Så er vores lokaler et oplagt valg. Hos Aarhus Snooker & Pool byder vi på lige knap 1.000 kvadratmeter fyldt med billard, pool, snooker og meget mere, og vi har også firma festlokaler, som du kan leje med plads til 60 gæster. Her kan både mad og fri bar inkluderes.

Vores lokaler til polterabend ligger i Risskov, og vi har derfor en central beliggenhed, uanset om du og de øvrige gæster kommer fra lokalområdet, Skødstrup, Lystrup eller et andet sted i Århus-området.

Hvilke aktiviteter kan vi byde på?

Ud over at vi gerne lægger lokale til polterabenden samt serverer mad og drikkevarer, så byder vi også på en masse aktiviteter. Vi tilbyder blandt andet:

  • ​9 poolborde
  • ​6 snookerborde
  • ​3 spilleautomater
  • ​2 shuffleboards
  • ​2 dartbaner
  • ​2 kegleborde
  • ​1 kleinmatchbord
  • ​1 bordfodboldbord
  • ​1 boksemaskine.

Buffet eller festmenu med eller uden fri bar

Hvis du ønsker at få serveret mad og drikke til festlighederne, så kan vi byde på en lækker og velsmagende buffet, hvor der er noget at vælge imellem for enhver smag. Vi tilbyder for eksempel to forskellige festmenuer til en billig pris, som du kan finde mere information om her.

Herudover tilbyder vi også fri bar af øl, vin og vand, men der er også mulighed for at vælge vores buffet uden fri bar, hvis du ønsker en anden løsning i forhold til budgettet.

Vores søde og hyggelige personale står klar til at tage imod jer

Vores søde og hyggelige personale står klar til at sikre, at I får en hyggelig polterabend i vores lokaler, og at I har alt det, som I har brug for. Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser eller dine muligheder for leje af festlokaler hos os, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at booke tid?​

Du er altid velkommen til at kontakte os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Besøg vores poolbar – vi er bestemt et besøg værd

Uanset om du er til seriøs snooker, du skal varme op til en fest eller bare godt kunne tænke dig en hyggelig aften med dine venner, så er vores poolbar et besøg værd.

Med vores næsten 1.000 kvadratmeter store lokaler har vi alle de faciliteter, som en vaskeægte pool- og billiardbar bør have og meget mere til.

Du er velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores poolbar, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores faciliteter, priser eller lignende.

Se flere anmeldelser på Google

"Vildt godt sted"

Det er bare et vildt godt sted. Pool borene er fantastiske og tjenerne er vildt søde.

William JD

"En vidunderlig perle"

En vidunderlig perle i Risskov. Lækker musik, god stemning og kolde cocio'er. Kan varmt anbefale dette sted.

Johannes Axelsen

"5 stjerner herfra"

Pool, Snooker, storskærm til sportsbegivenheder. Høflig og god service i baren der i øvrigt har et flot udvalg af drikkevarer med og uden alkohol. 5 stjerner herfra.

Michael

"Gode faciliteter"

Vi har holdt firma arrangement med Nymann Autoparts. Vi var tyve mand. God betjening, gode lokaler. Gode faciliteter med både storskærm, pool, snooker, keglebilliard. Bordfodbold, dart.

Michael Kruse

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at booke tid?

Du er altid velkommen til at kontakte os

Aarhus Snooker & Pool ApS

Ravnsøvej 40F, 1, 8240 Risskov

Klik her for rutevejledning

CVR: 38342517

Kontakt os

Telefon: 22 53 22 99

aarhussnooker@gmail.com

Åbningstider

Mandag - onsdag: 17:00 - 23:00

Torsdag: kl. 17.00 - 00.00

Fredag - lørdag: 14:00 - 02:00

Søndag: 14:00 - 22.00